Een nieuwe telefoon aanschaffen is natuurlijk altijd erg leuk. Het nieuwste model MOET je hebben! Maar is dat wel helemaal zo. Als je er even over nadenkt is het helemaal niet zo nodig om een nieuwe telefoon te kopen. Als je telefoon natuurlijk echt kapot is, dan kan het wel prettig zijn maar veel mensen kunnen best nog wel een jaartje met hun huidige toestel doen.

besparen met sim only

Wilt u ook besparen op uw maandelijkse telefoonkosten?

Zeker als het een korting op het abonnement oplevert, dan is er opeens wel veel interesse in. Veel mensen met een smartphone hebben deze gekregen bij een abonnement. Ze hebben het abonnement afgesloten en de telefoon zat bij het abonnement in. Er wordt soms geadverteerd dat de telefoon ‘gratis’ is. Maar dat is niet helemaal waar. Als je namelijk een vergelijkbaar abonnement zonder telefoon afsluiten (dat heet Sim Only), dan zijn de kosten opeens een stuk lager. In feite betaal je de telefoon dus gewoon zelf.

Veel mensen beginnen zich dit te realiseren en kiezen dan ook voor een lager maandbedrag bij een sim only abonnement. Veel van de bekende grotere providers bieden sim only aan, maar er zijn ook providers die zich enkel en alleen focussen op de sim only abonnement. Ze bieden dus niets anders aan dan deze abonnementen. En het is heus niet zo dat je dan op functionaliteiten moet inleveren. Veel van deze aanbieders hebben gewoon mobiel internet (ook vaak 4G) en natuurlijk kun je ook gewoon bellen en gebruik maken van SMS.

Wilt u dus ook kosten per maand besparen als dat betekend dat u nog een jaartje met uw huidige telefoon moet doen? Wij denken dat veel mensen hier wel interesse in hebben. Vergelijk daarom de sim only abonnement met elkaar en kies een goede provider uit. Vaak hoeft u er de deur niet eens voor uit, u kunt gewoon eenvoudig via het internet bestellen en de sim kaart wordt met de post naar uw woning verstuurd.